Informacja prasowa Wrocław, 18 grudnia 2019 r. Nestmedic poszerza współpracę z polskimi placówkami służby zdrowia. Spółka sfinalizowała właśnie umowę ze Szpitalem Klinicznym im. Ks. Anny Mazowieckiej w Warszawie do dy
Informacja prasowaPoznań, 30 maja 2018 r.Kiedy słupki rtęci wskazują coraz wyższą temperaturę, szukamy skutecznych metod na ochłodzenie organizmu. Co prawda najlepszym sposobem jest picie ciepłych napojów, jednak nie każdy
Znajdź chwilę na nietypowe świętokulinarne inspiracje na Światowy Dzień ChlebaPieczywo, w tym głównie chleb, od pokoleń pozostaje jednym z podstawowych składników menu większości z nas przeciętny Polak zjada średnio p
Zdrowe przekąski Miodowo orkiszowe ciasteczka z płatkami orkiszowymi dla małych i dużych miłośników zdrowych słodyczyCiasteczka orkiszowe to proste do przyrządzenia łakocie, które sprawią wiele radości wszystkim łasucho
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 13 listopada 2018Siedzący tryb życia, stres, mało ruchu czy zła dieta to elementy, które mogą negatywnie wpłynąć na zdrowie i wygląd naszych nóg? a przecież piękne i smukłe uda i łydki to wi
Informacja prasowaPoznań, 18 grudnia 2017Już za kilka dni będziemy świętować Boże Narodzenie. Jakie potrawy w tym roku będą królować na naszych stołach? W ten magiczny czas warto zaskoczyć swoich bliskich, podając w pie
Informacja prasowaŁódź, 23 sierpnia 2017 r.Sałatka w orientalnym stylu w sam raz na letnie dni Pogoda na zewnątrz wciąż nas rozpieszcza, a wysokie temperatury nie pozwalają o sobie zapomnieć. W ciepłe, letnie dni nie mamy
Trzy przepisy na pyszne kanapki do szkoły i pracyRok szkolny już za chwilę, a wraz z nim powracają tematy śniadaniowe. Ostatnie badania pokazują, że na śniadanie Polacy najchętniej przygotowują sobie kanapki (75% badanych) i
Informacja prasowa Hochland PolskaKwiecień 2018Grzanki ze szparagami i serowym sosem holenderskimPojawienie się szparagów w menu to wyjątkowo pyszny zwiastun upragnionej przez wszystkich wiosny. Sezon na te warzywa trwa krótko
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:? 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:? 60 g suszonych grzybów? 200 g kiszonej kapusty? 1 cebula? 1 łyżka masła? sól