Nitkowanie zębów im częściej, tym lepiejWiele osób wciąż uważa, że nitkowanie zębów to czynność dodatkowa?, bądź zupełnie nadprogramowa w trakcie codziennego rytuału pielęgnacji jamy ustnej. Nic bardziej mylnego, ni
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy tak uznała ponad połowa respondentów badania Polacy i kuchnia regionalna?. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie aż 85% Polaków lubi poznawać p
Wołowina wolno pieczona z sosem serowo-chrzanowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:? 1,5 kg wołowiny pieczeniowej (udziec)? 1 łyżka ziół prowansalskich? ? łyżeczki świeżo zmiel
Materiał prasowyNie patyczkuj się! Aurimax czyste i zdrowe uszyPrzed nami czas letnich wyjazdów, urlopu, zapewne chciałabyś odpocząć i spędzić go radośnie i beztrosko wraz ze swoją rodziną. Pamiętaj jednak, że nieodł�
Herbata czarna niejedno ma imięNajsłynniejsze odmiany i ich historiaCzarna herbata to zdecydowanie najpopularniejsza z gatunków herbat na świecie. Pochodząca z dzisiejszych Chin, znana od tysiącleci, obecna jest na domowych sto
Informacja prasowa, 23.05.2018– Każdy kleszcz jest niebezpieczny alarmują lekarze. Przede wszystkim dlatego, że nie wiemy, które z nich są nosicielami niebezpiecznych dla człowieka chorób. Choroby odkleszczowe są trudne
WCZESNOJESIENNA ZUPA Z POKRZYWY I MIĘTY Z GRZANKAMISkładniki:? liście pokrzywy 3 duże garści? liście mięty 2 garści? czosnek 1 ząbek? cebula 1 sztuka? masło 30 g? bulion warzywny 2 litry? mleczko kokosowe 400 m
Informacja prasowaWarszawa, 22 stycznia 2018 r.Dlaczego mam astygmatyzm?Informacje dostarczane dzięki zmysłowi wzroku są najważniejszym elementem ludzkiej percepcji szacuje się, że ponad 80% wiedzy o otaczającym nas świecie
Informacja prasowa 4 lipca 2018, WarszawaAktywne wakacje: jak przygotować się do spływu kajakowego?Okres wakacyjny i piękna pogoda zachęcają do aktywności na świeżym powietrzu. Niektórzy wybierają rower, inni piesze wędr
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur