Informacja prasowaCzy można samodzielnie wyleczyć infekcję intymną?Infekcje intymne to jedna z najczęstszych przyczyn wizyt u ginekologa. W zasadzie każda kobieta doświadczy ich przynajmniej raz w życiu. W nowym, ogólnopolsk
Warszawa, 10 września 2019 r.Informacja prasowaPołożył się Dyzio na łące? czyli desery dedykowane wszystkim marzycielom?Jaka szkoda, że te obłoczki płynące nie są z waniliowego kremu… a te różowe – że to n
Świąteczne historie moc bakalii Wspólne ubieranie choinki, pieczenie ciasteczek, lepienie pierogów z przepisu babci? to tradycje, które zbliżają nas do siebie. Już za chwilę znów spotkamy się z naszymi bliskimi podczas Wig
Informacja prasowaWarszawa, 14 września 2017 r.Czy okulary VR męczą nasze oczy?Postęp technologiczny zmienia naszą percepcję rzeczywistości szybciej niż kiedykolwiek, a większość innowacji przyjmujemy z entuzjazmem i apro
Warszawa, 18 sierpnia 2020 r.Orzeźwienie i słodkość w jednym, czyli wyśmienite desery na bazie lodów Jeżyki, Grześki i Śliwka Nałęczowska Lody Jeżyki, Śliwka Nałęczowska i Grześki to pyszna, zmrożona alternatywa dla
Nasz wiek, a ilość potrzebnego snu – czy ma znaczenie?Szacuje się, że przeciętny człowiek przesypia 1/3 swojego życia. Sen jest niezbędny do zachowania dobrego zdrowia, samopoczucia i energii. Jednak obok jakości naszeg
Informacja prasowa FLORINAGrudzień 2017Korzenne nuty wszystkim kojarzą się z Bożym Narodzeniem i wyjątkowym aromatem makowców oraz serników. Oryginalnego smaku cynamonu, imbiru i goździków można skosztować także podczas u
Informacja prasowaPoznań, 3 lipca 2018 r.Zdarza się, że latem, szczególnie w bardzo ciepłe dni, nie mamy apetytu, dlatego zastępujemy ciężkostrawne potrawy warzywnymi lub owocowymi przekąskami. Bywa też tak, że z uwagi na
Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia
Informacja prasowaWarszawa, 23 kwietnia 2018 r.Coraz więcej podróżujemy po świecie i podczas wycieczek próbujemy lokalnych przysmaków. Po powrocie, chętnie powracamy do poznanych smaków, jedząc ulubione dania w restauracjach