Paluchy z ciasta francuskiego z pastą ze śliwek kalifornijskichSkładniki:? 1 opakowanie ciasta francuskiego? 1 serek naturalny do smarowania? 2 łyżeczki tymianku? 2 łyżki miodu płynnegoMus ze śliwek kalifornijskich:? 20
Informacja prasowaWarszawa, 25 lipca 2018 r.Jak zadbać o zęby podczas wakacji?Basen, słońce, kolorowe drinki i lokalne smakołyki, czyli pełen relaks podczas długo wyczekiwanego urlopu. Odpoczynek od pracy to niezbędny elemen
Warszawa, 18 sierpnia 2020 r.INFORMACJA PRASOWALiposukcja laserowa, czyli wymodelowane ciało w kilka dniNadmiar tkanki tłuszczowej w okolicy brzucha, ud, bioder czy podbródka potrafi obniżyć samoocenę niejednej kobiety. Częst
Informacja prasowaWarszawa, 10 września 2019 r.Kręcenie głową na widok talerza i bunt malucha przy stole to codzienność wielu rodziców. O ile w domu masz jeszcze wpływ na to, czy dziecko faktycznie zje posiłek, o tyle bardzi
PESTKI DYNI jesienne skarby naturyJesienią króluje jej wysokość dynia, która zachwyca kolorem, wielkością, różnorodnością i smakiem. Jest dynia piżmowa, zwyczajna, muskat, makaronowa, dynia francuska czy Hokkaido? a wszys
PSOlife – konferencja dla chorych na choroby skóry i ŁZSjuż w niedzielę 20 październikaDruga edycja ogólnopolskiego wydarzenia edukacyjnego PSOlife dedykowana jest osobom z chorobami dermatologicznymi takimi jak łuszczyc
Informacja prasowaPoznań, 15 lutego 2018 r.Sałatka jako główny posiłek? Bez mięsa i ziemniaków? Wielu z nas nie przekonuje taka propozycja. Sałatki często postrzegamy bowiem jako nudne i mało sycące dania. Kojarzymy je gł
Informacja prasowaPoznań, 8 sierpnia 2018 r.Wakacje to czas wyjazdów, dzięki którym mamy okazje poszerzać swoją wiedzę o innych kulturach oraz poznawać nowe smaki. Przed daleką podróżą warto sprawdzić, jakich smakołykó
NIEŚPIESZNE ŚNIADANIE TOSTY XXL Z BURACZANYM HUMMUSEM I JAJKIEMSkładniki na 4 porcje:? Chleb tostowy pszenny XXL (np. Dan Cake) 4 kromki? czerwone buraki – 2 średnie sztuki? biała ciecierzyca z puszki 250 g? czosnek
Warszawa, wrzesień 2016 r.Appetita poleca: aromatyczny stek w mięcie!Poszukiwanie nowych rozwiązań, nieoczywistych połączeń składników, ciekawość innych kultur sprawiają, że dobrze znane potrawy chętnie serwujemy w nowy