Nowy Sącz, 10 września 2019 r.Grzybobranie: co zrobić z darów lasu?Sezon na grzyby w pełni. Dary lasu mogą być ciekawym i aromatycznym uzupełnieniem codziennego jadłospisu. Co dobrego można upichcić z podgrzybków, maślak
Ogólnopolski Program Promocyjny Doceń polskie?Racibórz, gdzie mieści się siedziba organizatorów programu promocyjnego Doceń polskie?, obchodzi w tym roku jubileusz 800-lecia nadania praw miejskich. Z tej okazji, z inicjatywy re
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 25 października 2019 r.Cyfrowa stomatologia zaprojektuj swój wymarzony uśmiechWyobraźmy sobie sytuację, że chcemy zmienić wygląd naszych zębów zdecydować się na licówki czy założenie apar
Święto kotleta schabowego bardziej po polsku być nie może!7 listopada obchodzimy święto kotleta schabowego, który jest nieodłącznym elementem kuchni polskiej. Wiele osób nie wyobraża sobie rodzinnego obiadu bez chrupiąceg
Informacja prasowaWarszawa, 5 lutego 2018Czas na rozgrzewające napoje ze Złotymi OwocamiPomysłów na rozgrzewające napoje jest mnóstwo! Jednak co wybrać, aby było nie tylko smacznie, ale i zdrowo? Proponujemy sięgnąć po ro
INFORMACJA PRASOWA24.09.2020Wścieklizna śmiertelna choroba zakaźna, przed którą możemy się chronićChoć wścieklizna u ludzi w Polsce zdarza się bardzo rzadko, a ogniska tej choroby wykrywane są w naszym kraju sporadyczni
?Twój dzień, Twoje życie. Holistyczna filozofia bycia?Aubrey MarcusWydawnictwo SeptemData wydania: 28.01.2020Ilość stron: 336Okładka: miękkaNie ma rzeczy ważniejszej ponad jeden dzień!Czy zastanawiałeś się kiedyś, j
Informacja prasowaWarszawa, 27 września 2017 r.Tradycyjnie czy nowocześnie w jakiej formie ziemniaki goszczą na polskich stołach?Prawie 70% badanych, biorących udział w sondażu przeprowadzonym na potrzeby kampanii Ziemniaki
Informacja prasowaPoznań, 16 lipca 2018 r.Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku lub w pudełku. Tak ewoluowały lody od starożytności do XX w. Dzisiejs
Naturalnie na śniadanieDobrze skomponowane śniadanie to klucz do dobrego samopoczucia. Każdy zdrowy posiłek odżywia ciało, stymuluje metabolizm i zwiększa odporność. Bez drugiego śniadanie nie będziemy mogli skoncentrować