Komentarz eksperta Bakalland Emilia Raszyńska CzerkawskaWarszawa, 18 stycznia 2018Nie bój się jeść koloramiCzy kolor naszego pożywienia ma znaczenie? Owszem i to nie tylko z estetycznego punktu widzenia. To właśnie barwa w
O czym należy pamiętać w czasie rozszerzania diety dziecka?Rozszerzanie diety dziecka to niezwykle istotny etap w jego życiu. To co będziemy podawać dziecku na początku okresu poznawania przez nie nowych smaków może znacznie
Warszawa, 1 września 2017 r.INFORMACJA PRASOWA3 kroki profilaktyki raka tarczycy Wrzesień to miesiąc budowania świadomości o raku tarczycy. Sprawdź, kogo może dotyczyć ta choroba, jak można się przed nią uchronić, a tak�
Informacja prasowaWarszawa, 14 marca 2018 r.Coraz popularniejszą metodą korekcji wzroku stają się zabiegi laserowe. Czy powinniśmy traktować je jak alternatywę noszenia okularów? W jakich przypadkach możemy się na nią zdec
Informacja prasowaWarszawa, 22 lutego 2018 r.Poranne dolegliwości bólowe oczu mogą być spowodowane chorobą, zmęczeniem lub nieprawidłowym korzystaniem z okularów. Co nam mówią? nasze oczy, dlaczego odczuwamy ból po przebud
Chcielibyśmy podziękować autorom strony medporady którzy prowadzili ją od 2000 roku. Zbieg okoliczności sprawił że teraz ta domena po okresie kiedy była wystawiona na sprzedaż znów może normalnie funkcjonować.Właśnie z
Przepisy szefa kuchni Marcina Budynka, ambasadora kampanii?Warzywa i owoce – na szczęście?Burger wołowy na plackach z cukinii z keczupem z jabłek Składniki (dla 4 osób):? 600 g mięso wołowego mielone (1:1 szponder i z
Sos myśliwski z grzybami leśnymi serwowany z pieczonymi ziemniakamiGrzyby leśne ożywiają kuchnię i odmieniają ją nie do poznania. Z jednej strony dzięki swojemu niepowtarzalnemu aromatowi potrafią uczynić ze zwykłego posi�
Informacja prasowaWarszawa, 13 lipca 2018 r.Wakacje nad morzem z soczewkami czy okularami?Okres wakacyjny dla wielu Polaków kojarzy się z wypoczynkiem nad morzem. Jak powinny zaplanować taki wyjazd osoby z wadą wzroku? Lepiej s
Wekowanie bez tajemnic – bądź kulinarnie mocny Listopad to ostatni czas, by zakasać rękawy i przygotować domowej roboty przetwory. Jabłka, buraki, dynie i grzyby tylko czekają na to, by je marynować, kisić i pasteryzowa