Informacja prasowaWarszawa, 24 września 2019 r.Gdy w pierwsze dni września uczniowie wracali do szkół, niektórzy studenci dopiero wybierali się na swoje wakacje. Jednak i na nich przyszła pora za pasem październik, a wraz z
– 57,3% Polaków uważa, że najważniejszą z nich jest jedzenie świeżych owoców i warzywPonad połowa Polaków utożsamia zdrowe odżywianie z jedzeniem świeżych owoców i warzyw oraz używaniem świeżych produktów*
NIEŚPIESZNE ŚNIADANIE TOSTY XXL Z BURACZANYM HUMMUSEM I JAJKIEMSkładniki na 4 porcje:? Chleb tostowy pszenny XXL (np. Dan Cake) 4 kromki? czerwone buraki – 2 średnie sztuki? biała ciecierzyca z puszki 250 g? czosnek
Paluchy z ciasta francuskiego z pastą ze śliwek kalifornijskichSkładniki:? 1 opakowanie ciasta francuskiego? 1 serek naturalny do smarowania? 2 łyżeczki tymianku? 2 łyżki miodu płynnegoMus ze śliwek kalifornijskich:? 20
Dzień bez kamuflażu? spotkania online dla pacjentów z łuszczycą, AZS, pokrzywką i HS.27 sierpnia (czwartek), www.bezkamuflazu.infoKamuflaż za słownikiem języka polskiego to zręczne ukrycie prawdziwego stanu rzeczy? czy za
Mam ochotę, a on/ona nie Co zrobić, jeśli mąż nie ma ochoty na seks, albo żona? Człowiek nie zawsze ma ochotę, aby kochać się. Jest to uwarunkowane wieloma rzeczami. Niektóre należą do psychiki, inne do fizyczności czło
Oto podstawowe pytanie, na które nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Ponieważ Polacy jako naród występują w pewnej zbiorowości, i można na podstawie danych statystycznych coś o tym powiedzieć, jednak Polak to nie tylko statystycz
Seniorzy uczą cierpliwościo odkrywaniu siebie w dojrzałym wiekuPani Barbara skończyła 65 lat, jako opiekun seniora pracuje od roku. Tęskniła za podróżowaniem, a skromna emerytura nie wystarczała na przyjemności. Za namową
Informacja prasowa6 grudnia 2018, Nowy SączŚniadania dla bezglutenowców Dieta bezglutenowa jest prostsza niż się wydaje, a jej wprowadzenie nie musi być problemem. Ulubione śniadaniowe przysmaki można przygotować dobieraj�
23 czerwca 2020 r.Informacja prasowa Za nami pierwsze dni lata, pory roku, która kojarzy nam się z bogactwem smaków i aromatów powszechnie dostępnych świeżych owoców i warzyw. Ponieważ wszystko co dobre szybko się kończy,