Żywność

Tuńczyk wspaniała w smaku i świetnie wyglądająca ryba z rodziny makrelowatych

Wrocław, 7.03.2013 INFORMACJA PRASOWA MARKA : Nowa w ofercie – CALLIPO ASORTYMENT: TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK WASZA WYSOKOŚĆ TUŃCZYK CALLIPO Index Food znany dystrybutor

Wrocław, 7.03.2013

INFORMACJA PRASOWA

MARKA : Nowa w ofercie – CALLIPO
ASORTYMENT: TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK

WASZA WYSOKOŚĆ TUŃCZYK CALLIPO

Index Food znany dystrybutor wysokojakościowych produktów kuchni śródziemnomorskiej, wprowadził do swojego portfolio nową, wyjątkową włoską markę CALLIPO, oferującą gamę ekskluzywnych, wyśmienitych tuńczyków o najwyższych walorach jakościowych i smakowych.

Sztandarowym produktem z rodziny tuńczyków Callipo jest TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK 160 G W SŁOIKU wspaniała w smaku i świetnie wyglądająca ryba z rodziny makrelowatych, która kryje w sobie całe mnóstwo kulinarnych możliwości i inspiracji. Najwyższej jakości TUŃCZYK W OLIWIE Z OLIWEK 160 G W SŁOIKU Callipo to zwarty, zachowany w całości, różowiutki kawałek tuńczyka, który zachwyca nie tylko swoim smakiem ale także wyglądem. Po otwarciu słoika zmysły rozbudza przyjemna woń aromatów morza i oliwy z oliwek a to zaledwie preludium do dalszych kulinarnych doznań. Tuńczyk jest idealnie delikatny, wilgotny i mięsisty, oliwa z oliwek zaś pachnąca i wybornie dopełniająca jego smak. Razem tworzą wyśmienity duet, równie gotowy do eksperymentowania, jak i do zjedzenia wprost ze słoika.

Wygodne, efektowne opakowanie szklane nie tylko przyciąga wzrok i wyróżnia produkt na półce, ale co najważniejsze, pozwala także na łatwe przechowywanie tuńczyka przy zachowaniu jego świeżości i najwyższych walorów smakowych na dłużej. CALLIPO TUN?CZYK W OLIWIE Z OLIWEK 160 G SŁOIK

www.indexfood.pl

Marka: CALLIPO
Pojemność: 160g
Cena: 14,99 zł

Dystrybutor: Index Food

*Tuńczyk używany w produktach CALLIPO, w trosce o harmonię ekosystemu poławiany jest zgodnie z zasadami Dolphin Safe?, a cały proces produkcyjny objęty jest rygorystycznymi kontrolami jakościowymi. Mięso poddawane jest dokładnej selekcji, a filety, które ją przechodzą, są do słoików wkładane ręcznie – zgodnie z wieloletnią tradycją. Co ciekawe, filety są ręcznie konfekcjonowane tylko przez kobiety jak potwierdza wieloletnie doświadczenie firmy, są one bardziej precyzyjne i efektywne niż mężczyźni. Ponad 100 lat historii marki CALLIPO jest najlepszym dowodem na zaufanie, jakim markę darzą konsumenci na wszystkich kontynentach.

A to już wiesz?  Żywność ekologiczna

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy