Informacja prasowaCzerwiec 2017?Piekielnie dobry placek z wiśniami? jak z Twin Peaks poznaj przepis!Gdy urocza Laura Palmer wyjawiła agentowi Cooperowi, że spotkają się za 25 lat, nikt nie przypuszczał, że ta scena i słowa
Informacja prasowaWarszawa, 9 lipca 2019 r.Jakim typem przekąskowicza jesteś? Odkryj, jaka przekąska najbardziej do Ciebie pasuje!Po przekąski sięga niemal każdy z nas to sposób na nagły głód, poprawę humoru czy chwilowy
Informacja prasowaPoznań, 19 czerwca 2018 r.Lekkie, smaczne i pożywne sałatki to doskonała propozycja na letni obiad. Kiedy nie chce nam się stać przy kuchni lub nie mamy ochoty na gorące dania, warto sięgnąć po jeden z pon
Mam ochotę, a on/ona nie Co zrobić, jeśli mąż nie ma ochoty na seks, albo żona? Człowiek nie zawsze ma ochotę, aby kochać się. Jest to uwarunkowane wieloma rzeczami. Niektóre należą do psychiki, inne do fizyczności czło
Większość z nas w momencie przygnębienia sięga po coś słodkiego. Nie ma w tym nic dziwnego, człowiek zmęczony psychicznie chce dostarczyć sobie odrobinę przyjemności, a nie bez powodu mówi się że czekolada to rozkosz dla
Informacja prasowaPoznań, 8 maja 2018 r.Wiosna to czas, kiedy zaczynamy coraz częściej myśleć o powrocie do aktywności fizycznej. Pierwsze cieplejsze promienie słońca, dłuższy dzień oraz zbliżający się sezon wakacyjny m
5 najczęstszych błędów podczas odchudzania Wkładasz wiele wysiłku w zrzucenie zbędnych kilogramów, a efektów nie widać? W trakcie odchudzania można wpaść w wiele pułapek, które utrudniają zmniejszenie wagi. Poznanie ic
Informacja prasowaPoznań, 28 września 2016 rokuCztery powody, dla których warto pić herbatę jesieniąLato powoli dobiega końca, przed nami zatem jesień, która przyniesie zmienną pogodę, krótsze dni i zimniejsze noce. W ty
Informacja prasowaWarszawa, 25 lipca 2017Szlakiem Złotych Owoców zabieramy Cię w podróż do Ameryki PołudniowejOjczyzną Złotych Owoców (miechunki peruwiańskiej) jest Ameryka Południowa. To tam spotkać możemy najdorodnie
Coraz więcej szefów kuchni tworząc menu, sięga do staropolskich, zapomnianych receptur. Okazuje się, że dawne kroniki i zapiski sprzed kilku wieków mogą być doskonałą inspiracją i źródłem wiedzy dla wszystkich smakoszy.