Przepis: Sałatka z młodego bobu z serem Gouda i miętąPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:? 0,5 kg młodego bobu? 50 g orzeszków piniowych? ? pęczka świeżej mięty? 100 g sera żó
Informacja prasowaVorwerk Polska Vorwerk Polska spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k. Kuchnia zero waste, czyli jak gotować, żeby nie marnować jedzenia i pieniędzyMarnowanie jedzenia zazwyczaj kojarzy się z wyrzuc
Warszawa, 11 czerwca 2018 r.Karol Bielecki inspiruje, by podążać za marzeniami Utytułowany piłkarz ręczny, Karol Bielecki, mimo poważnej kontuzji zdołał powrócić do zawodowego sportu i reprezentować Polskę podczas Igrzys
Cykl: Zapytaj stomatologa – Dieta dla zdrowych zębów. Dowiedz się jak istotny wpływ ma dieta na zdrowie zębów, oraz które z produktów warto spożywać, aby cieszyć się pięknym i zdrowym uśmiechem.Prawidłowo zbilanso
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, 2 grudnia 2021 Czy herbata podkręca metabolizm? Herbata nie tylko gasi pragnienie. W zależności od rodzaju i sposobu przygotowania ma niewiele kalorii (lub nie ma ich w ogóle),
Informacja prasowa DiamantGrudzień 2017Święta Bożego Narodzenia kojarzą się z wieloma pięknymi aromatami, które wypełniają mieszkanie i podkreślają wyjątkową atmosferę rodzinnych chwil. Zapach świeżej choinki, zupy
Informacja prasowaGrajewo, 3 sierpnia 2020Mleko co o nim wiemy? Mleko znamy od wieków, jest podstawowym produktem w diecie wielu Polaków. Można powiedzieć, że to napój do zadań specjalnych. Ma wysoką wartość odżywczą j
Wrocław, 3.06.2018INFORMACJA PRASOWAMARKA : HOLLEASORTYMENT: HOLLE Kurczak BIO danie mięsne dla niemowląt BIO Danie Kurczak HOLLE po 4 miesiącu życia bezpieczne, ekologiczne smaki każdego maluszka BIO Kurcza
INFORMACJA PRASOWA19.12.2017, ŁódźApetyczne smażone karpie, pachnąca kapusta, bajecznie słodkie makowce Boże Narodzenie to ogromne wyzwanie dla osób cierpiących na cukrzycę. Jak przetrwać święta bez uszczerbku na zdrowi
Informacja prasowaWarszawa,15 września 2017Domowe przetwory przywodzą na myśl spiżarki naszych babć i pozwalają wrócić do niezapomnianych smaków dzieciństwa, bo przecież najlepiej w środku zimy smakować będzie konfitura