Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr
Informacja prasowaWarszawa, 2 lipca 2020 r.Jak często zjadamy warzywa i owoce? Wciąż za mało i nie za częstoCo drugi rodzic wie, ile porcji warzyw i owoców powinno znaleźć się w codziennej diecie całej rodziny,ale tylko w
5 powodów, dla których w diecie najmłodszych warto uwzględnić kaszki26 października 2021Produkty zbożowe zajmują ważne miejsce w jadłospisie ? zarówno dorosłego, jak i malucha. Niewątpliwie na etapie rozszerzania diety n
Inf. prasowa30.07.2018 r. W ramach akcji edukacyjnej Akromegalia zwróć uwagę? ruszyła infolinia dla osób chorych na akromegalię oraz ich bliskich. Już w najbliższą środę, 1 sierpnia, dzwoniąc pod numer 797 140 190, ch�
W twoim koszu ląduje rocznie 2000 zł. Podpowiadamy, jak to zmienić Przeciętny Polak marnuje około 52 kilogramów żywności w skali roku. Zacznij nad tym panować, oszczędzając pieniądze i ekosystem. Pomóc może ergonomiczny
Alergia przyczyną migreny?Porada ekspertaPoznań, 13 października 2016Silny ból głowy i objawy, które towarzyszą migrenie skutecznie utrudniają codzienne funkcjonowanie, a czasem nawet najprostsze czynności. Schorzenie to na
Informacja dla mediów, 22 maja 2015Jak zachować witalność i zdrowie na długie lata 5 pytań do eksperta dietetyka z okazji Dnia Matki i Dnia OjcaNa Dzień Matki i Dzień Ojca najczęściej dostajemy od swoich pociech laurki, k
Ugniatanie polega na uniesieniu mięśnia i jego uciśnięciu ze znaczną siłą. Jakie powinno być tempo ruchów? Tempo ruchów ma być nieco wolniejsze niż przy rozcieraniu, tj. ok. 40/min.Reakcja ustroju: wyzwala pobudzenie mię�
Wrocław, 10.08.2020INFORMACJA PRASOWAMARKA: HOLLEASORTYMENT: NOWA LINIA PRODUKTÓW HOLLE KIDS Happy Sticks – Wesołe Paluszki z marchewką i koprem włoskim BIO – NOWOŚĆ!NOWOŚĆ! Wesołe Paluszki z marchewką i ko
?Włocławek, 15 lutego 2018 r.Proszek do pieczenia, soda i drożdże to trzy najbardziej popularne składniki wypieków, dzięki którym ciasto rośnie i nabiera odpowiedniej konsystencji. Działanie spulchniające zawdzięczają s