Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:? 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:? 60 g suszonych grzybów? 200 g kiszonej kapusty? 1 cebula? 1 łyżka masła? sól
Informacja prasowaCyfrowe zmęczenie wzroku coraz częstsza dolegliwość, o której wie tylko 15% z nas.Prawie 85% badanych Polaków* przyznaje, że nie ma wystarczającej wiedzy na temat cyfrowego zmęczenia wzroku, a połowa z ni
Dieta na kwarantannie. Jak pandemia zmienia nasze nawyki?Przymus siedzenia w przysłowiowych czterech ścianach to nie tylko próba dla naszych relacji rodzinnych. Kwarantanna odbiła niemałe brzemię na diecie tysięcy Polaków. Jak
Informacja prasowaWarszawa, 9 lipca 2018Koktajle coraz częściej goszczą w naszych domach. Stosowane są w dietach oczyszczających lub jako szybki posiłek po treningu. Warto po nie sięgać, ponieważ dają o wiele więcej energi
Goście wpadają z zaskoczenia? Żaden problem!Szybkie, grillowe przekąski załatwią sprawęSpokojne popołudnie w domowy zaciszu i nagle telefon – znajomi proponują niezobowiązującą wizytę! Komu choć raz przydarzyła
Informacja prasowaWarszawa, 10 października 2019 r.Nie masz pomysłu na spędzenie długich, jesiennych wieczorów? Nigdy nie jest za późno, aby rozpocząć przygodę z? tańcem! Rozładujesz całotygodniowe napięcie, obniżysz p
Informacja prasowa Warszawa, 16.05.2018 r.5 sposobów na dobry senSen to czas, w którym organizm odpoczywa po ciężkim i długim dni
Informacja prasowaPoznań, 12 kwietnia 2018 r.Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia a więc wykorzystywaniu między innymi wszystkich skórek,
PORADA DIETETYKA: Jak prawidłowo zbilansować dietę wegetariańską?Coraz więcej osób decyduje się na ograniczenie spożycia mięsa, a dieta wegetariańska z każdym dniem zyskuje na popularności. I słusznie, bo wegetarianizm z
WADOWICE, 25 lutego 2020Higiena w kuchni to coś więcej niż czyste ręce O higienie przygotowania i spożywania posiłków uczymy się już od najmłodszych lat. Czyste ręce, dokładnie umyte warzywa i owoce, sprawdzanie daty przy