INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 14 maja 2018 r.Tarczyca to gruczoł dokrewny (wewnątrzwydzielniczy) znajdujący się z przodu krtani, którego prawidłowa praca ma dla zdrowia człowieka ogromne znaczenie. Hormony wydzielane przez tarcz
Informacja dla mediów KeVita nowość na polskim rynku! Niezwykły smak odświeżającej kombuchy ze słonecznej Kalifornii już w Warszawie!Warszawa, 4 września 2019 r.Na zabiegane życie skarżą się już wszyscy, nie tylko mi
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, październik 2017 r.Przyzwyczailiśmy się, że z alergią mamy największy problem wiosną i late
Informacja prasowaWarszawa, 29 lipca 2019Letnie słodkości bez wyrzutów sumieniaMasz ochotę na małe co nieco? bez wyrzutów sumienia? Latem to nie jest problem! Dzięki sezonowym owocom i kilku niskokalorycznym dodatkom w krótk
Jeżeli korzystasz z solarium, rób to z umiarem, a najlepiej – nie rób tego wcale. Od wizyt w solarium mozna się nawet uzależnić: to się nazywa tanoreksja (od ang. tan – opalać się). Osoby, które dotknął ten nał
Chcielibyśmy podziękować autorom strony medporady którzy prowadzili ją od 2000 roku. Zbieg okoliczności sprawił że teraz ta domena po okresie kiedy była wystawiona na sprzedaż znów może normalnie funkcjonować.Właśnie z
Informacja prasowaWarszawa,15 września 2017Domowe przetwory przywodzą na myśl spiżarki naszych babć i pozwalają wrócić do niezapomnianych smaków dzieciństwa, bo przecież najlepiej w środku zimy smakować będzie konfitura
Informacja prasowaGrajewo, 7 sierpnia 2020Błonnik jak zwiększyć jego zawartość w codziennej diecie?Wciąż niedoceniany, a tak bardzo potrzebny do zachowania zdrowia błonnik! Każdy kto chce poprawić perystaltykę swoich je
Prawdziwie leśna uczta sezon na grzyby w kuchni rozpoczętyJedni tęsknią za słońcem, inni długo wyczekują chłodniejszych dni i wilgotnego powietrza, które sprzyjają pojawianiu się grzybów. Te największe skarby lasów wcz
Informacja prasowa20 czerwca 2018, Nowy SączCzerwiec to miesiąc, kiedy na stole królują eleganckie szparagi. Według legendy warzywa te zawdzięczamy królowej Bonie, a w czasach PRL-u ochoczo zajadali się nimi dygnitarze. Zielo