Problemy pacjentów, którzy decydują się na leczenie w klinice medycyny estetycznej, mają często złożone podstawy. Z tego właśnie powodu powstały terapie łączone, które w sposób kompleksowy działają na wybrane partie ci
Informacja prasowaPoznań, 13 lutego 2018 r.Kulinarne nowości od marki Sandra kolorowe tortille w trzech smakachWiosna to dla konsumentów nie tylko okazja do zmiany garderoby, ale również czas, w którym poszukują nowych artyk
Zdrowa dieta dla babci i dziadka: Co jeść, by czuć się lepiej?Każdy wiek rządzi się swoimi prawami. A jakimi prawami powinien rządzić się jadłospis osób po 65. roku życia, by mogły cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoc
Informacja prasowaWarszawa, 7 listopada 2017Zaskocz swoich gości i przygotuj nowe wersje tradycyjnych przepisówChcesz, aby Twoje Święta były wyjątkowe i inne niż wszystkie? Zastanawiasz się jak urozmaicić tradycyjne przepis
W czasie Halloween, poza obowiązkowymi przerażającymi gadżetami, największą furorę robią przekąski, które często do złudzenia przypominają potwory albo rekwizyty z najlepszych filmów grozy. Jak uczcić to święto w momen
Warszawa, 18 września 2020Informacja prasowaZmiany klimatu a zdrowieJak wynika z szacunków Światowej Organizacji Zdrowia, zmiany klimatu powodują obecnie bezpośrednio ponad 140 tysięcy zgonów rocznie przede wszystkim w Afryce
Informacja prasowaWarszawa, 28 października 2021 r.Czy diabetycy powinni bać się ziemniaków?Cukrzyca jest poważną chorobą metaboliczną, która objawia się nieprawidłowym poziomem glukozy we krwi. Przyczyny zachorowania na
?Informacja prasowaPoznań, 26 kwietnia 2019 r.Gdy znudzi wam się tradycyjny grillCzekałeś na to cały rok! Promienie słońca ogrzewają twarz, napoje chłodzą się w lodówce turystycznej, jest też grill, ale brakuje pomysłu
Ogólnopolski Program Promocyjny Doceń polskie?Wiosenna aura to idealny pretekst, by wybrać się na ucztę w plenerze. Podpowiadamy co zabrać na łono natury i o czym pamiętać organizując piknik.Na majówkę!Promienie słońca
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz