Przepisy dla maluchówPierwszy posiłek z kaszą kaszka kukurydziana na mleku (pocz. 5. miesiąca życia)? 150 ml mleka (matki lub przygotowanego mleka modyfikowanego)? 2 łyżeczki kaszki kukurydzianej? 1/5 szklanki wodyKaszkę
Informacja prasowaPoznań, 9 stycznia 2017 r.Noworoczne postanowienia czyli dieta z sałatką w roli głównej Na początku nowego roku wielu z nas postanawia zadbać o sylwetkę i przechodzi na dietę. Słowo to kojarzone jest z
3 pomysły na zdrowe i pyszne śniadanie do szkoły Pojedynek szkolnych śniadaniówek zazwyczaj wygląda tak: w jednym plecaku słodka drożdżówka z budyniem i masą lukru, w drugim kanapka z serem i rozgniecionym pomidorem, któr
Czas świątecznych spotkań to również powrót do starych, tradycyjnych receptur. Czyli do wyjątkowego zestawu potraw, które zarezerwowane są tylko na czas grudniowego ucztowania. Kolacja wigilijna naturalnie postna, ale kolejne
Wrocław, 01.09.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: WellWellASORTYMENT: Pasta z pestkami dyni z brokułami – 125g NOWOŚĆNowość marki Well Well 100% roślinna Pasta z pestkami dyni z brokułami? bliskie naturze, aromatyczne po�
Tak – dla natury, Nie – dla sztucznej suplementacji Tegoroczna zimowa aura sprzyja wszystkim tym, którzy wraz z Nowym Rokiem postanowili wziąć się za siebie i swoje ciało. Łaskawe jak na porę tę roku temperatury po
Pyzata, złocista dynia jest prawdziwą królową jesieni. Cieszy kolorem, zachwyca smakiem,a w wielu domach zanim trafi do garnka, jest traktowana jako ozdoba. Dlaczego warto zaprosić ją do swojej kuchni? Odpowiedzi poszukaj u eksp
Warszawa, 21 października 2019 r.Informacja prasowaŚniadanie last minute?Zaspaliśmy. Znowu. W porannym chaosie, jaki towarzyszy tego typu sytuacji, trudno pamiętać o przygotowaniu śniadania oraz lunchu do szkoły czy pracy. Oc
Bardzo często do różnego rodzaju bólów mięśni, zatok, stawów czy ogólnie narządów stosuje się gorące okłady, umieszczane bezpośrednio w bolącym miejscu. W tym celu wykorzystuje się głównie gorącą butelkę wypełnio
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:? 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:? 60 g suszonych grzybów? 200 g kiszonej kapusty? 1 cebula? 1 łyżka masła? sól