Warszawa, XX listopada 2021Informacja prasowaJem mało, a tyję czyli o diecie w okresie menopauzyKiedyś jadłam więcej, ale figurę miałam idealną. Staram się jeść zdrowo, ale po wejściu w okres menopauzy tyję właściwie
Informacja prasowaNowy Sącz, 25 września 2019 r.Ta rozgrzewająca zupa skradnie Ci serce, czyli? o aromatycznym kapuśniaku słów kilkaDeszcz za oknem, opadające liście z drzew i chłodna temperatura to znak, że powoli zbliż
21 listopada 2017 r.Jesienny sezon przeziębieniowy trwa. Infekcja zaczyna się niewinnie od lekkiego drapania w gardle, kilku kichnięć. Czasem organizm sam radzi sobie z pokonaniem infekcji, ale niestety często choroba rozwija si
Warszawa, 1 września 2017 r.INFORMACJA PRASOWA3 kroki profilaktyki raka tarczycy Wrzesień to miesiąc budowania świadomości o raku tarczycy. Sprawdź, kogo może dotyczyć ta choroba, jak można się przed nią uchronić, a tak�
Informacja prasowaPoznań, 9 listopada 2017 rokuZrób na przekór jesieni! Przepis na rozgrzewającą herbatę Listopad to najtrudniejsza dla naszego samopoczucia pora roku. Jest pochmurne i deszczowo, a temperatura bywa już iści
Ogólnopolski Program Promocyjny Doceń polskie?Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyjnego
6 pomysłów na nietypowe desery z kaszy gryczanej i jaglanejSłodycze zwykle nie budzą w nas pozytywnych skojarzeń w kontekście zdrowego odżywiania czy zbilansowanej diety. Co więcej można zaryzykować stwierdzenie, że zwrot
Do Bożego Narodzenia zostało nam już tylko kilka dni. W gorączce obowiązków nie zapominajmy o tym, by do świąt przygotować także swój organizm. Lżejsza dieta bez mięsa i wprowadzenie kilku zdrowych nawyków pomoże nam ocz
Przygotuj się na sezon zimowy. Witaminy, które poprawią kondycję skóryW trakcie sezonu zimowego skóra jest narażona na negatywne działanie rozmaitych czynników zewnętrznych. Największym zagrożeniem są wysokie amplitudy te
Bądź kulinarnie mocny użyj słodkich przetworów do tradycyjnych dańSmakowita konfitura z dyni, wyśmienite gruszki w syropie, śliwki w aromatycznej zalewie? słodkie przetwory nie tylko możemy użyć do herbaty, gofrów czy n