Smacznie, ale czy zdrowo? Wigilijny stół pod lupą dietetykaWigilia i Boże Narodzenie to jedne z nielicznych dni w roku, w których nie oglądamy się na ilość spożywanych kalorii. Nawet najbardziej zawzięcii wytrwali w przest
Informacja prasowaWarszawa, 4 czerwca 2018 r.Niezwykle popularna w kulinarnej blogosferze i mediach społecznościowych Buddha Bowl to nic innego jak pełnowartościowy, zdrowy i kolorowy posiłek podany w misce wypełnionej po brzeg
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr
Wielkanoc z wędlinami Hańderek Wielkanoc to wyjątkowy świąteczny czas, kiedy na stole musi być obficie. Po długiej nieobecności powracają na nie jaja zdobione różnymi technikami oraz przede wszystkim mięsa w przeróżniej
WARSZAWA, 22.01.2020 r.Czy jesteś locavore?Locavore trend, który szturmem zdobył Amerykę, odważnie wkracza do Polski. Do mody na zdrowsze odżywianie, produkty bio oraz życie less waste dołącza zjawisko świadomego robienia
Długie godziny patrzenia w ekran laptopa, tablet lub smartfon w jednej pozycji. Praca przy biurku, brak ruchu i niewłaściwe dbanie o odpoczynek. Jeśli dodamy do tego życie w stresie i nadprogramowe kilogramy to twój kręgosłup p
POLSKIE PIWA DOMOWE NA MEDALPiwowarstwo domowe w Polsce dynamicznie się rozwija i zyskuje coraz większą popularność. Szacuje się, że w naszym kraju warzeniem piwa hobbystycznie zajmuje się nawet ponad 10 tys. osób. Co roku or
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, październik 2017 r.Przyzwyczailiśmy się, że z alergią mamy największy problem wiosną i late
Odkryj w sobie harmonię i energię rodem z Dalekiego WschoduHolistyczny weekend z Feng Shui w Hotelu Bryza SpaFeng Shui, czyli wiatr i woda, esencja morskich żywiołów w naturalnej postaci?Odkryj w sobie harmonię i energię rodem
Ogólnopolski Program Promocyjny Doceń polskie?Kierunek Dobry smak?! Choć po drodze nie zabraknie orientalnych akcentów, nie zapominamy o korzeniach. Zapraszamy do przygotowania dań, w których polskie składniki spotykają się z