Szczecin, 6 listopada 2020 8 listopada przypada Dzień Śniadania dlaczego warto je jeść szczególnie teraz? Aż 83 proc. Polaków zaczyna dzień od śniadania, a 75% na pierwszy posiłek w ciągu dnia wybiera kanapki . Jak pr
Informacja prasowaPoznań, 25 czerwca 2018 r.Wakacje to przede wszystkim czas odpoczynku lub dalekich podróży. Większość z nas będąc w nowym miejscu kupuje lokalne, nieznane dotąd rzeczy. Dla smakoszy herbat to świetna okazj
Warszawa, 25.08.2020 r.Czerwone, żółte, a nawet brązowe, pełne smaku i aromatu takie są właśnie polskie pomidory. Chętnie sięgamy po nie jako dodatek do kanapek, sałatek, jako składnik zup i sosów. Ale nie wszyscy wiedz�
?Włocławek, 19 lutego 2018 r.NOWOŚĆ Delecta poleca nowe Babeczki marchewkoweBabeczki marchewkowe Delecta to pierwsze na rynku babeczki do domowego wypieku na bazie marchewki i mąki gryczanej. Szlachetne składniki, bogactwo ar
Warszawa, 5 grudnia 2017 r.Poradnik dla na narciarzy i snowboardzistów, czyli o tym jak przygotować formę do bezpiecznego wypoczynku na stokuWiększość narciarzy i snowboardzistów doskonale zdaje sobie sprawę , że uprawianie
Informacja prasowaGrajewo, 18 listopada 2020Czego nie może zabraknąć w twojej diecie?Odpowiednio skomponowana i zbilansowana dieta pozwala utrzymać ciało w dobrej kondycji, a także wzmocnić odporność naszego organizmu. Pods
W roku 1949 niemiecki chemik wynalazł pastę do zębów, która odmieniła życie codzienne kolejnych pokoleń oraz poprawiła stan zdrowia ich uzębienia. Od tej chwili marka Blend-a-med stała się innowatorem w dziedzinie przełomo
Informacja prasowa17 kwietnia 2018, WarszawaNa co zwrócić uwagę wybierając suplementy diety?Niezależnie od tego, jaki tryb życia prowadzimy coraz częściej słyszymy o suplementach diety. Dzięki nim możemy poprawić swoje s
Bombonierka z pralinkami ze śliwką kalifornijską ombreSkładniki:? 2-3 śliwki kalifornijskie? ok. 80ml rumu? 250g białej czekolady? 60ml śmietany kremówki 36%? 2 łyżki miękkiego masła? liofilizowany burak? cukier pud
Warszawa, wrzesień 2016 r.Appetita poleca: aromatyczny stek w mięcie!Poszukiwanie nowych rozwiązań, nieoczywistych połączeń składników, ciekawość innych kultur sprawiają, że dobrze znane potrawy chętnie serwujemy w nowy