Informacja prasowaPoznań, 3 sierpnia 2018 r.Jeśli właśnie szukasz pomysłu na drugie śniadanie to świetnie trafiłeś. Eksperci marki Jasmeen przygotowali kilka pysznych przepisów na lekkie, ale syte sałatki z bobikiem. To da
Nowy Sącz, 19 września 2019 r.Sandwiche, czyli ugrilluj sobie kanapkęZwykle jada się je z żółtym serem lub szynką. Doskonale smakują podane na ciepło, najlepiej w towarzystwie smakowitego sosu. Sandwiche, bo o nich mowa, mo
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 30 lipca 2018 r.Zaćma jak skutecznie walczyć z chorobą?Według danych Światowej Organizacji Zdrowia zaćma stanowi najczęstszą przyczynę odwracalnej utraty wzroku na świecie. Szacuje się, że na
Informacja prasowaPoznań, 26 maja 2017 r.Męskie grillowanie burger z rusztuNic nie nadaje takiego aromatu i smaku mięsom, jak przyrządzenie ich na ruszcie. Jednak nie zawsze jest to proste zadanie. Właściwe doprawienie, a nas
Autor: Adam Adamski, mistrz polski w kulturystyce i właściciel cateringu dietetycznego Fit MalinaKiedy owocowe czwartki nie zdają już egzaminu, a ekspres do kawy śmiało mógłby funkcjonować jako zamiennik chwytania się przys�
Informacja prasowaWarszawa, 13 lutego 2017Na Walentynki zakochaj się w orzechach W orzechach nie trudno się zakochać. Dlaczego? Bo są znakomitym dodatkiem do potraw słodkich i wytrawnych oraz przekąską odpowiednią o każdej
Informacja prasowaWarszawa, 19 lutego 2018 r.Narty, snowboard jazda na łyżwach zima to dla wielu osób czas sportowych szaleństw. Choć ruch na świeżym powietrzu może mieć zbawienny wpływ na organizm każdego z nas, to wła�
Materiał eksperckiPoznań, 14 listopada 2016Koniec ery antybiotyków! Nadszedł czas probiotyków.W jelitach i na skórze żyją bilony pożytecznych dla człowieka bakterii. Niestety w ciągu życia mikroflora jelitowa ulega syste
Nie wysypiasz się. Możesz być chory nawet na rakaWypowiedź: lek. med. Magdalena Piórkowska, internista, ekspert kampanii Śpij Zdrowo!”.W czasie snu 70 proc. komórek układu odpornościowego ulega regeneracji. Światowa O
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur