Tak – dla natury, Nie – dla sztucznej suplementacji Tegoroczna zimowa aura sprzyja wszystkim tym, którzy wraz z Nowym Rokiem postanowili wziąć się za siebie i swoje ciało. Łaskawe jak na porę tę roku temperatury po
Informacja prasowa lipiec 2018r., WarszawaRowerowy dyskomfort kobietSport to zdrowie, a lato sprzyja podejmowaniu różnego rodzaju inicjatyw; możemy wybrać się na przejażdżkę rowerem, pływać w basenie czy sprób
Informacja prasowa Hochland PolskaLipiec 2020Tylżycki wytrawny wirtuoz wśród serówWyrazisty smak i aromat sera Tylżyckiego sprawiły, że na stałe zagościł na polskich stołach. Zachwyciliśmy się jego wyraźnie maślanym
Wiosenne odchudzanie z bakaliami So Soft!Wiosna to najlepszy czas na zrzucenie zbędnych kilogramów. Dlaczego? Bo wiosna budzi w nas entuzjazm, w każdej dziedzinie życia. Z każdym dniem jest coraz cieplej, więc i pogoda sprzyja w
Domena naszych czasów: skrajne style życia, wspólne problemy zdrowotneSiedząca praca i niewłaściwa dieta, czy może intensywne treningi i brak czasu na regenerację? Te dwa skrajnie różne style życia są charakterystyczne dla
Informacja prasowaPoznań, 30 stycznia 2018 r.Liczi, zwane również chińską śliwką, to egzotyczny owoc, który ostatnio coraz częściej możemy spotkać na sklepowych półkach. Popularne w Azji, doceniane było przez chińskic
Przeziębienie wywołują wirusy powszechnie występujące w środowisku człowieka. Przenosimy je na rękach i wdychamy często nie zdając sobie z tego w ogóle sprawy. Grypa natomiast wywoływana jest przez wirusy grypy występują
Szaszłyki z łososia ze śliwką kalifornijskąSkładniki:? 1/2 szklanki sosu sojowego? 1/4 szklanki mirinu – słodkie wino ryżowe? 1 łyżka miodu? 1 łyżka startego czosnku? 3 łyżki startego imbiru? 2 łyżki oleju
Warszawa, lipiec 2018Informacja prasowaProgram Apteczne (R)ewolucje?Rodzic w aptece w trosce o małego pacjentaRodzice wydają w aptekach najwięcej pieniędzy. Jednak, w zależności od tego, czy zostaną oni zakwalifikowani do g
Kobieta w czasie całej ciąży powinna – jeść dużo owoców, warzyw, – pić soki owocowe, – podstawą posiłków powinno być białko i produkty zawierające dużo błonnika, R