Informacja prasowaPoznań, 9 stycznia 2018 r.Herbata na? ostroKiedy temperatura na zewnątrz zaczyna spadać do zera, nasz organizm bardziej niż zwykle narażony jest na różne infekcje. Chcąc go wesprzeć należy w odpowiedni sp
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur
Warszawa, 8 września 2020 r.INFORMACJA PRASOWAWydaje się, że problem nietrzymania moczu to domena osób starszych i dolegliwość naturalnie pojawiająca się z wiekiem. Nic bardziej mylnego! Choć najczęściej dotyka kobiet po m
Informacja prasowaPoznań, 9 października 2017 r.Herbata z mlekiem na trzy sposobyPopularna w Polsce bawarka kiedyś kojarzyła się głównie z młodymi mamami miała wspomagać proces produkcji mleka. Dzisiaj wiadomo już, że t
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 15 lipca 2020 r.Zespół jelita nadwrażliwego (IBS) to przewlekła (trwająca co najmniej trzy miesiące) idiopatyczna (o niewyjaśnionej do końca przyczynie) choroba przewodu pokarmowego o charakterze c
Informacja prasowa Hochland PolskaLipiec 2020Tylżycki wytrawny wirtuoz wśród serówWyrazisty smak i aromat sera Tylżyckiego sprawiły, że na stałe zagościł na polskich stołach. Zachwyciliśmy się jego wyraźnie maślanym
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy tak uznała ponad połowa respondentów badania Polacy i kuchnia regionalna?. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie aż 85% Polaków lubi poznawać p
Dieta dopasowana do Twojego temperamentu? To może się udać!Każdy z nas jest inny, więc nie istnieje jedna optymalna i efektywna dieta. Sposób odżywiania się powinien być określany w oparciu o indywidualne preferencje. Niezwy
Informacja prasowa Warszawa, 12.06.2018 r.Sen i to co dzieje się podczas niego z organizmem człowieka to tematy nieustających badań
Informacja prasowa Hochland PolskaLipiec 2018Viva Italia!Zasmakuj w śródziemnomorskich smakach z HochlandGorące, południowe klimaty kulinarne idealnie sprawdzają się w wakacyjnym menu. Bogata, kolorowa i aromatyczna kuchnia