Warszawa, 28.09.2015Październik miesiącem bezpłatnych badań nasieniaPrzez cały październik 2015 roku w ramach kampanii Płodny Polak? młodzi mężczyźni będą mogli skorzystać z bezpłatnych badań nasienia. Pozwalają one
Późną jesienią orzeźwiające, lekkie i kwaskowate smaki w kuchni ustępują miejsca tym bardziej wyrazistym, aromatycznym. Ich podstawę stanowią przyprawy korzenne, których właściwości zdrowotne i przede wszystkim rozgrzewaj
Kleszcze: Typowymi miejscami ukąszenia u człowieka są głowa, uszy, miejsca zgięcia dużych stawów, ręce i nogi. Ponieważ ślina kleszczy posiada właściwości znieczulające, ukąszenie na ogół nie zostaje zauważo
Informacja prasowa18 września 2018, WarszawaJak zadbać o nogi jesienią?Piękne nogi to obok dłoni wizytówka każdej kobiety. Choć odkrywamy je głównie wiosną i latem, to warto zadbać o nie również w okresie jesienno-zimo
Jak pokochać siebie. Przewodnik po wewnętrznym świecie kobietyDagmara GmitrzakPREMIERA 14 styczniaZacznij wreszcie żyć dla siebie!Pewnie już słyszałaś te słowa: „Zacznij żyć dla siebie, pokochaj siebie!”. Al
Informacja prasowaPoznań, XX czerwca 2018 r.Drugie życie herbaty- herbaciany food waste ogrodowyŻycie w zgodzie z ekologią wbrew pozorom nie musi być trudne i pracochłonne – wystarczy wprowadzić kilka dobrych nawyków.
Informacja prasowaŁódź, 20 listopada 2017 r. Hummus – czyli przysmak prosto z Kuchni Bliskiego Wschodu Kuchnia Bliskiego Wschodu słynie z wykorzystywania wielu warzyw, roślin strączkowych, ziół i aromatycznych przypr
Warszawa, 25.08.2020 r.Czerwone, żółte, a nawet brązowe, pełne smaku i aromatu takie są właśnie polskie pomidory. Chętnie sięgamy po nie jako dodatek do kanapek, sałatek, jako składnik zup i sosów. Ale nie wszyscy wiedz�
Deser ryżowy z mango Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– Ryż 1 szklanka– Mango pokrojone w kostkę
INFORMACJA PRASOWAIm częściej jesz, tym mniej jesz! O tym, że podjadanie nie jest zdrowe, nie trzeba nikogo przekonywać. Warto jednak mówić o tym, jak korzystne dla organizmu może być częste spożywanie małych porcji żywno