Orgazmkażdy orgazm wygląda inaczej, ma inna moc i siłę. Różny jest dla kobiet i dla mężczyzn.Orgazm to moment najsilniejszego podniecenia płciowego i rozkosz jaka mu towarzyszy.Może być celem stosunku płciowego i seksu,
Warszawa, 12 września 2017 r.Nowość! Naturell Żelazo Organiczne + CNaturell wprowadza na rynek nowy produkt: Naturell Żelazo Organiczne + C. Innowacyjna formuła preparatu w formie TABLETKI do ssania INSTANT zawierająca mikroen
INFORMACJA PRASOWAChorujesz na cukrzycę? Zbadaj wzrok.Grozi ci retinopatia cukrzycowa.Retinopatia cukrzycowa dotyka wszystkich chorych na cukrzycę typu I oraz ok. 60% pacjentów z cukrzycą typu II. To ok. 1,5 mln osób w Polsce,
Otwórz z nami Sezon na naleśnika?!W czerwcu lato wybuchło feerią barw. Pojawiły się utęsknione sezonowe zapachy i smaki. To idealny moment, żeby skorzystać z dobrodziejstw natury i czerpać z niej inspirację w kuchni. Celebr
Materiał prasowyVisolvitowy Dzień Dziecka! Niech radość trwa cały rok!Radość, beztroska, zabawa? Dzień Dziecka to ten szczególny czas dla wszystkich najmłodszych. Spraw, aby Twoje pociechy czuły się wyjątkowo, były pe�
Informacja prasowaPoznań, 13 lutego 2018 r.Kulinarne nowości od marki Sandra kolorowe tortille w trzech smakachWiosna to dla konsumentów nie tylko okazja do zmiany garderoby, ale również czas, w którym poszukują nowych artyk
Warto zwrócić uwagę na plamki na zębach, przebarwienia, pęknięcia szkliwa czy zaczerwienienie dziąseł. Takie objawy to pierwsze sygnały problemów w jamie ustnej. Wczesne wykrycie chorób zębów pozwala uniknąć komplikacji,
Informacja dla mediów, 22 maja 2015Jak zachować witalność i zdrowie na długie lata 5 pytań do eksperta dietetyka z okazji Dnia Matki i Dnia OjcaNa Dzień Matki i Dzień Ojca najczęściej dostajemy od swoich pociech laurki, k
II MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ RAKA NERKIporozmawiaj z onkologiem i rozwiąż quiz o nowotworze nerki21 czerwca 2018 r. pod hasłem Pytania i odpowiedzi? już po raz drugi obchodzić będziemy Międzynarodowy Dzień Raka Nerki. Ta ogólno
Kilkanaście lat temu nikt nie słyszał o nietolerancji glutenu. Dziś półki są pełne produktów bezglutenowych, a nawet pojawiają się restauracje gluten free. Czy rozwój tego segmentu rynku jest ograniczony ilością osób z c