INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 10 lipca 2018Opuchnięte kostki i łydki podczas upałów jak sobie z tym radzić?Opuchnięcia łydek, kostek i uczucie tzw. ciężkich nóg? to dolegliwości dobrze znane wielu kobietom. Szczególnie la
Przeziębienie wywołują wirusy powszechnie występujące w środowisku człowieka. Przenosimy je na rękach i wdychamy często nie zdając sobie z tego w ogóle sprawy. Grypa natomiast wywoływana jest przez wirusy grypy występują
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:? 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:? 60 g suszonych grzybów? 200 g kiszonej kapusty? 1 cebula? 1 łyżka masła? sól
Warszawa, 4 listopada 2019 r.Solidarność i Goplana polecają na świętaUnikalne puszki z pralinami, kolekcja karmelowych figurek, Śliwka Nałęczowska w damskiej torebce? i? Złoty Kuferek pełen smakołyków to tylko niektóre
Kategoria :Data publikacji: 26.02.2018Jedzenie to nie tylko przyjemność, ale także fundament i podstawa dobrego funkcjonowania organizmu. Komponując menu na kolejny dzień nie powinniśmy zapominać, jak wiele możemy zrobić d
Cykl: Zapytaj stomatologa – Stomatologia estetyczna – Co to są licówki, jak się je wykonuje i czemu służy wykonanie takiego zabiegu.Piękny uśmiech w dzisiejszym świecie to podstawa. Jest oznaką zdrowia, statusu
Bądź kulinarnie mocny użyj słodkich przetworów do tradycyjnych dańSmakowita konfitura z dyni, wyśmienite gruszki w syropie, śliwki w aromatycznej zalewie? słodkie przetwory nie tylko możemy użyć do herbaty, gofrów czy n
Jeśli musisz oddalić ten tekst na nieco większą odległość od oczu, aby go przeczytać to? masz niestety prezbiopię! Pierwszym jej objawem jest potrzeba odsuwania tekstu, który chcemy przeczytać, na coraz dalszą odległość
Informacja prasowa20 stycznia 2017Marynaty do mięs na każdą okazjęSmak mięsa w dużej mierze zależy od przypraw, których użyjemy. Większość z nich sprawdza się w przypadku każdego typu mięsa, jednak są i takie, które
Zdrowe menu dzieci – Biała bułeczka czy grahamka? Czyli co dobrego drzemie w pełnym ziarnie i czy białe pieczywo naprawdę jest takie złe? Przeprowadzone w 2010-2011 r. badania dotyczące żywienia dzieci w wieku 1-3 w Pol