Zdrowe smarowanie bez tłuszczów trans z ZT Kruszwica? S.A.Polacy chcą jeść zdrowo, co oznacza także unikanie żywności zawierającej tłuszcze trans. W odpowiedzi na tę potrzebę oraz w trosce o zdrowie konsumentów, ZT Kruszw
INFORMACJA PRASOWA24.09.2020Wścieklizna śmiertelna choroba zakaźna, przed którą możemy się chronićChoć wścieklizna u ludzi w Polsce zdarza się bardzo rzadko, a ogniska tej choroby wykrywane są w naszym kraju sporadyczni
Warszawa, 3 lipca 2018 r.Informacja prasowa Wakacyjny urlop z X-Formułą dla zdrowia Twojej wątroby Wakacje czas start. Odrywając się od codziennych obowiązków, nie zapominajmy o regularnymi kompleksowym wsparciu dla naszego
Informacja prasowaPoznań, 6 czerwca 2018 r.Każdy miłośnik kuchni azjatyckiej i meksykańskiej oszaleje na punkcie tego dania. Pyszna marynata teryaki połączona z praktyczną formą burrito to gwarancja wygodnego i niezwykle pys
Informacja prasowaPoznań, 26 marca 2018 r.Fiołki jadalne, wiosenne kwiaty prosto z ogródka Coraz częściej w wielu restauracjach możemy spotkać się z daniami ozdabianymi jadalnymi kwiatami. Dzięki tego typu roślinom można
Październik 2017 r.Infekcje górnych dróg oddechowych to najczęstszy rodzaj infekcji u dzieci. Z tego powodu najczęściej zgłaszamy się z dzieckiem do lekarza . Towarzyszący infekcjom kaszel to zły czy dobry objaw?Czy każdy
4 listopada 2020 r.Informacja prasowaWINIARY po raz 10 edukuje młodzież o zdrowym odżywianiuProgram WINIARY Gotuj Się Na Zmiany? to kampania edukacyjna dla dzieci i młodzieży, która ma na celu poprawienie nawyków żywieniowy
Wegetariański sposób odżywiania jest coraz bardziej popularny, a na dietę eliminującą mięso przechodzą osoby w każdym wieku. Zwolenników diety roślinnej nie brakuje także wśród rodziców, którzy wegetariańskie zasady w
Bakalie HELIO Twoja codzienna porcja zdrowiaJak twierdził Hipokrates: Twoje pożywienie powinno być lekarstwem, a Twoje lekarstwo powinno być pożywieniem?. Zdrowe odżywienia to dziś podstawa profilaktyki zdrowotnej i? naszego s
Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia