Ciasto ucierane ze śliwkami kalifornijskimi i jabłkamiSkładniki:? 200 g mąki pszennej? 200g cukru? 150g masła? 80 ml mleka? 3 jaja? 1 duże jabłko? 10 śliwek kalifornijskich? 1 łyżka proszku do pieczenia?…
Czy wiesz, ze istnieją różne techniki masażu. W skład masażu punktowego wchodzi kilka metod: głaskanie, rozcieranie, ugniatanie, oklepywanie, wstrząsanie i wibracje.Wstrząsanie polega na wykonywaniu ruchów o charakterze drga
Warszawa, 19.09.2019 r.Familijne jesienne wieczory na słodko!Plan na idealne jesienne popołudnie lub wieczór? Książka, herbata, serial, planszówka, kocyk i? słodka przekąska. Z takim zestawem ponura aura za oknem niestraszna
Informacja prasowa 10 lipca 2018, WarszawaStawy na wakacjachWraz z nadejściem lata więcej czasu spędzamy na świeżym powietrzu i częściej uprawiamy różnego rodzaju aktywność fizyczną. Jeździmy rowerem, chodzimy po górac
Informacja dla mediów KeVita nowość na polskim rynku! Niezwykły smak odświeżającej kombuchy ze słonecznej Kalifornii już w Warszawie!Warszawa, 4 września 2019 r.Na zabiegane życie skarżą się już wszyscy, nie tylko mi
5 powodów, dla których w diecie najmłodszych warto uwzględnić kaszki26 października 2021Produkty zbożowe zajmują ważne miejsce w jadłospisie ? zarówno dorosłego, jak i malucha. Niewątpliwie na etapie rozszerzania diety n
Informacja prasowa20 stycznia 2017Marynaty do mięs na każdą okazjęSmak mięsa w dużej mierze zależy od przypraw, których użyjemy. Większość z nich sprawdza się w przypadku każdego typu mięsa, jednak są i takie, które
Informacja dla mediówDodaj lekkości swojemu dniu z Lipton Ice Tea GreenWarszawa, 2 lipca 2019 r.? 30 stopni w cieniu, żar lejący się z nieba, a wokół sam beton w takich momentach wszyscy szukamy orzeźwienia. W chwilach gdy
Wrocław, 06.05.2014INFORMACJA PRASOWA MARKA: PONTIASORTYMENT: nowość!!! GLASSA SOJOWA PONTINowość oryginalna włoska Glassa Sojowa PONTI Włoska marka Ponti rozpoznawalna w wielu krajach dzięki najwyższej jakości produk
Umami co to za smak? #UmamiSłodki, słony, kwaśny, gorzki zgodnie z powszechnym wyobrażeniem to właśnie w tych czterech kategoriach nasz zmysł smaku klasyfikuje to, co jemy. Tymczasem już od blisko 20 lat w świecie smaków o