Przepis na bezglutenowy aromatyczny chleb trzy ziarna pyszny, chrupiący chleb prosto z twojego piekarnika Dla wszystkich, którzy cenią sobie domowe wypieki zarówno te słodkie jak i wytrawne, przedstawiamy prosty przepis na pysz
Jeżeli jesteś pewien, że seks nie sprawia twojej partnerce przyjemności, porozmawiaj z nią o tym.Może okazać się, że rozmową jesteś i zachowaniem jesteś w stanie to zmienić, jeśli tylko jest to jakaś bariera psychiczna.
Zdrowy smak natury: Oryginalny, aromatyczny przepis na wytrawną tartę z niebanalnymi dodatkami to doskonały pomysł na przystawkę lub danie główne, które z pewnością zrobi wrażenie i zachwyci domowników oraz gości. Tajemni
PORADA DIETETYKA: Jak prawidłowo zbilansować dietę wegetariańską?Coraz więcej osób decyduje się na ograniczenie spożycia mięsa, a dieta wegetariańska z każdym dniem zyskuje na popularności. I słusznie, bo wegetarianizm z
Czas świątecznych spotkań to również powrót do starych, tradycyjnych receptur. Czyli do wyjątkowego zestawu potraw, które zarezerwowane są tylko na czas grudniowego ucztowania. Kolacja wigilijna naturalnie postna, ale kolejne
Wytrysk kobiecyEjakulacja u kobiet może nastąpić w wyniku stymulacji punktu G znajdującego się na przedniej ścianie pochwy. Jeszcze w XX wieku nawet ten temat nie był poruszany. Dopiero pod koniec XX wieku, sytuacja się zmieni
MATERIAŁ PRASOWYOrzeźwiające wsparcie wakacyjnych podróżników.Visolvit dla spragnionych witamin!Nastał czas upragnionych wakacji. Nie tylko dzieci odczują ulgę od szkolnych obowiązków, ale też ich rodzice. Możecie teraz
Materiał prasowyVisolvitowy Dzień Dziecka! Niech radość trwa cały rok!Radość, beztroska, zabawa? Dzień Dziecka to ten szczególny czas dla wszystkich najmłodszych. Spraw, aby Twoje pociechy czuły się wyjątkowo, były pe�
Pudding chia z musem ze śliwek kalifornijskich i bitą śmietanąSkładniki:Pudding chia:? 3 łyżki nasion Chia? 250 ml mleka roślinnego (może być mleko krowie)Mus ze śliwek kalifornijskich:? 200g śliwek kalifornijskich?
Informacja prasowaPoznań, 12 kwietnia 2018 r.Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia a więc wykorzystywaniu między innymi wszystkich skórek,