5 powodów, dla których w diecie najmłodszych warto uwzględnić kaszki26 października 2021Produkty zbożowe zajmują ważne miejsce w jadłospisie ? zarówno dorosłego, jak i malucha. Niewątpliwie na etapie rozszerzania diety n
Informacja prasowa Hochland PolskaStyczeń 2018Serowe rurki wystrzałowe przekąski!Karnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i świetnych imprez, które obfitują w pyszne i oryginalne menu. Na domówkach najlepiej sprawdzają
Informacja prasowaPoznań, 24 kwietnia 2018 r.Na rynku jest dostępnych wiele rodzajów herbaty – czarna, zielona czy owocowa. Każdy herbaciany smakosz powinien bez problemu rozróżniać i odpowiednio zaparzać wszystkie odmi
Informacja prasowaPoznań, 18 kwietnia 2018 r.Mimo tego, że to jeszcze nie sezon na nasze ulubione owoce, to i tak możemy przygotować pyszne ciastka i desery, na przykład z wykorzystaniem wiśni. Wystarczy użyć tych ze słoika.
Informacja prasowaGrajewo, 7 sierpnia 2020Błonnik jak zwiększyć jego zawartość w codziennej diecie?Wciąż niedoceniany, a tak bardzo potrzebny do zachowania zdrowia błonnik! Każdy kto chce poprawić perystaltykę swoich je
Nie możesz zasnąć? Dowiedz się dlaczego!Czy wiesz, że problemy z zasypianiem rodzą się już za dnia?Coraz więcej osób ma problemy z zasypianiem i snem. Wg Światowego Stowarzyszenia Medycyny Snu, które co roku organizuje Ś
Informacja prasowaPoznań, 12 grudnia 2017 r.Herbata to zaraz po wodzie najpopularniejszy napój na świecie. Uwielbiamy pić ją pod różnymi postaciami: na gorąco, na zimno, z dodatkami, klasyczną, z mlekiem, czarną, bez cukru.
Informacja prasowaPoznań, 11 września 2018 r.Czy myśląc o plackach, przed oczami stają ci wyłącznie poczciwe placki ziemniaczane? Choć pyszne, ich przygotowanie potrafi być czasochłonne, a efekt nieprzewidywalny. Nawet, je
Informacja prasowaWarszawa, 17 lipca 2018 r.Żyjąc w pośpiechu, chcemy jednocześnie dbać o swój organizm i dostarczać mu niezbędnych wartości odżywczych, komponując naszą dietę zgodnie z rekomendacjami ekspertów. Dlatego
Dieta bezglutenowa Gluten to mieszanina białek roślinnych: gluteniny i gliadyny występujących w pszenicy zwykłej, pszenicy durrum, orkiszu, życie, jęczmieniu oraz owsie bez znaku przekreślonego kłosa. Produktami naturalnie be