Informacja prasowa6 czerwca 2018, WarszawaStaw kolanowy, czyli największa zmora biegaczy. Jak zapobiec kontuzji?Staw kolanowy to bardzo wytrzymała, ale jednocześnie skomplikowana konstrukcja, która nadwyrężana jest na różne
?Witaminę D warto uzupełniać poprzez dietę także latem?– radzi dr Hanna Stolińska, dietetyk klinicznaWitamina D wykazuje szereg korzystnych dla naszego zdrowia właściwości ? jest ona niezbędna do prawidłowego funkcjo
Informacja prasowa Hochland PolskaStyczeń 2018Serowe rurki wystrzałowe przekąski!Karnawał to czas spotkań z przyjaciółmi i świetnych imprez, które obfitują w pyszne i oryginalne menu. Na domówkach najlepiej sprawdzają
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 2 stycznia 2020r.Za pasem nowy rok, a wraz z nim noworoczne postanowienia. W 2020 znów planujesz schudnąć, wrócić na siłownię lub nauczyć się nowego języka? To świetnie robiąc coś dla siebie
Warszawa, 19.09.2018 r.Oferta limitowana: Jeżyki kokosowe w białej czekoladzieGoplana wprowadza na rynek limitowaną edycję Jeżyków White Coconut. Kultowe ciastka słynące z wyjątkowej kompozycji składników, zostały wzbogac
Wrocław, 1.04.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: WellWell ASORTYMENT: – 125g NOWOŚĆNowość marki Well Well 100% roślinna Pasta z pestkami dyni z marchewką i imbirem uczta aromatów oraz pyszne i zaskakujące połączenie
Informacja prasowaWarszawa, 31.05.2019 r.Wzbogacanie żywności witaminami oraz składnikami mineralnymi jak to działaDostarczenie organizmowi odpowiedniej dawki substancji odżywczych może być nie lada wyzwaniem. Wiele ze spoż
Umami co to za smak? #UmamiSłodki, słony, kwaśny, gorzki zgodnie z powszechnym wyobrażeniem to właśnie w tych czterech kategoriach nasz zmysł smaku klasyfikuje to, co jemy. Tymczasem już od blisko 20 lat w świecie smaków o
Zapytaj stomatologa: Białe plamki na zębach? Przyczyną może być nadmiar fluoru!Co za dużo, to nie zdrowo to stare porzekadło można odnieść również do zdrowia naszych zębów. Jeśli pojawią się na nich białokredowe lub
Ogólnopolski Program Promocyjny Doceń polskie?Głodni nowych przepisów? Z pomocą przychodzą organizatorzy programu Doceń polskie? i opracowany przez nich kulinarny e-book. Publikacja zawiera opisy przygotowania przystawek, zup,