DHA dieta małego geniusza.Dieta dla małego geniusza? Polecamy z okazji międzynarodowego Dnia Mózgu 18.03.14! Mózg ludzki trampolina, z której możemy się odbić w magiczny świat geniuszu.? Dilip Mukerjea, Superbrain, Gordon
INFORMACJA PRASOWA8.01.2018, ŁódźNawet najbardziej zaawansowani narciarze muszą odpowiednio dobrze przygotować się do wyjazdu w góry. Nie można wstać od biurka i pędzić na stok. Urazy podczas szusowania wynikają przede w
Informacja prasowaWarszawa, 4 sierpnia 2020 r.Dlaczego warto jeść młode ziemniaki?O tym, że są delikatne, wyjątkowo smaczne oraz sycące wiadomo nie od dziś, dlatego chętnie wykorzystujemy je latem w naszej kuchni. Co skrywa
Informacja prasowa Hochland PolskaWrzesień 2017 KREMOWE SERY HOCHLANDJak to jest zrobione?Zjadając kanapkę z serem Hochland, zastanawiamy się nieraz jak i z czego są zrobione i co sprawia, że jest on tak pyszny. Co kryją w s
Informacja prasowaWarszawa, 4 czerwca 2018 r.Niezwykle popularna w kulinarnej blogosferze i mediach społecznościowych Buddha Bowl to nic innego jak pełnowartościowy, zdrowy i kolorowy posiłek podany w misce wypełnionej po brzeg
Informacja prasowaPoznań, 3 sierpnia 2017 rokuIdealny przepis na fasolowe brownie z malinami i z? dodatkiem herbaty!Sezon na maliny trwa! Ich walory smakowe są niepowtarzalne, a mnogość zastosowań w kuchni pozwala na niemal ni
Materiał prasowyBeztroska miłość wcale nie taka beztroska. Ważne problemy intymne kobiet!Dreszczyk emocji, mocniejsze uderzenia serca, motyle w brzuchu?zapewne każda z nas przeżyła choć raz w życiu stan zakochania. Ta chemi
Informacja prasowa5 kwietnia 2018, WarszawaMiłośników sportu przybywa każdego roku, szczególnie na wiosnę, gdy po długiej zimie chcemy się pozbyć dodatkowych kilogramów. Jogging? Nordic walking? A może jazda na rowerze? Je
Informacja prasowaPoznań, 6 marca 2018 r.Uwielbiana przez wszystkich, dobra zarówno na słodko, jak i wytrawnie pizza. Ten wywodzący się z Włoch przysmak jest jednym z najlepiej znanych fast foodów na świecie. Oryginalna to t
Przepis: Sałatka z młodego bobu z serem Gouda i miętąPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:? 0,5 kg młodego bobu? 50 g orzeszków piniowych? ? pęczka świeżej mięty? 100 g sera żó