Warszawa, 18 sierpnia 2020 r.INFORMACJA PRASOWALiposukcja laserowa, czyli wymodelowane ciało w kilka dniNadmiar tkanki tłuszczowej w okolicy brzucha, ud, bioder czy podbródka potrafi obniżyć samoocenę niejednej kobiety. Częst
Informacja prasowaWarszawa, 22 czerwca 2018Jak połączyć dzień ojca z mundialem? To proste, przygotujcie wspólnie przysmaki, które umilą wam kibicowanie. To idealny sposób, aby zatrzymać się na chwilę i w pełni zaangażowa
Informacja dla mediów, 22 maja 2015Jak zachować witalność i zdrowie na długie lata 5 pytań do eksperta dietetyka z okazji Dnia Matki i Dnia OjcaNa Dzień Matki i Dzień Ojca najczęściej dostajemy od swoich pociech laurki, k
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:? 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:? 60 g suszonych grzybów? 200 g kiszonej kapusty? 1 cebula? 1 łyżka masła? sól
Informacja prasowaPoznań, 13 czerwca 2018 r.W czasach, kiedy w pracy króluje deadline i ASAP, niehandlowe niedziele zmuszają nas do szybkich zakupów w ciągu tygodnia, a miejsca na kolonie dla dzieci rozchodzą się w mgnieniu ok
Informacja prasowaPoznań, 6 czerwca 2018 r.Każdy miłośnik kuchni azjatyckiej i meksykańskiej oszaleje na punkcie tego dania. Pyszna marynata teryaki połączona z praktyczną formą burrito to gwarancja wygodnego i niezwykle pys
Informacja prasowaWarszawa, 20 listopada 2019 r.Sałatkowe ziemniaki, czyli NIEzwykła odsłona kartofliMimo że ponad 50% respondentów, biorących udział w sondażu przeprowadzonymw ramach pierwszej edycji kampanii Ziemniaki czy
Ogólnopolski Program Promocyjny Doceń polskie?Na wigilijnym stole zwykle króluje karp podawany na różne sposoby, istotną rolę odgrywają jednak także śledzie. W oczekiwaniu na Pierwszą Gwiazdkę zapraszamy do wypróbowania p
Polne smaki jadalne kwiaty i zioła w wakacyjnym menuNie trzeba być właścicielem ogrodu, by zbierać plony. Wystarczy wykorzystać w kuchni dziko rosnące rośliny, aby przekonać się, że stanowią one smaczne dopełnienie nasz
Ogólnopolski Program Promocyjny Doceń polskie?Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyjnego