Informacja prasowa Hochland PolskaLipiec 2020Tylżycki wytrawny wirtuoz wśród serówWyrazisty smak i aromat sera Tylżyckiego sprawiły, że na stałe zagościł na polskich stołach. Zachwyciliśmy się jego wyraźnie maślanym
Wrocław, 01.09.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: WellWellASORTYMENT: Pasta z pestkami dyni z brokułami – 125g NOWOŚĆNowość marki Well Well 100% roślinna Pasta z pestkami dyni z brokułami? bliskie naturze, aromatyczne po�
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 6 czerwca 2018 r.Komórki macierzyste – nasza wewnętrzna dawka zdrowiaKażdy z nas posiada życiowe pasje, których realizacja wymaga dużej ilości czasu, zaangażowania i? zdrowia. Co powinniśmy
Czy jedzenie naprawdę może poprawiać kondycję mózgu? Nasz mózg pracuje bez wytchnienia. Nawet podczas snu pozostaje aktywny, segregując informacje i tworząc nowe powiązania między neuronami. W momentach dużej aktywności in
Informacja prasowaPoznań, 7 lutego 2018 r.14 lutego od lat obchodzone jest święto zakochanych. Wiele par korzystając z okazji idzie tego dnia na romantyczną kolację do restauracji czy seans filmowy do kina. Są jednak i tacy, k
Inf. prasowa 16.05.2018 r.EKSPERCI: JEST PRZEŁOM W LECZENIU RAKA NERKI W POLSCENowoczesne terapie w porównaniu do możliwości, którymi do tej pory dysponowaliśmy znacząco wydłużają życie chorym na raka ne
26,6% kobiet i ok. 10% mężczyzn chorych na łuszczycę rezygnuje z leczenia po podjęciu decyzji o dziecku, wynika z badania przeprowadzonego przez AMICUS Fundacja Łuszczycy i ŁZS w ramach kampanii Planujemy Nowe Życie?Łuszczyca
Informacja prasowaWarszawa, 24 września 2019 r.Gdy w pierwsze dni września uczniowie wracali do szkół, niektórzy studenci dopiero wybierali się na swoje wakacje. Jednak i na nich przyszła pora za pasem październik, a wraz z
WARSZAWA, 26.11.2019 r.Kalendarz warzyw i owoców na jesień i zimęOwoce i warzywa to bogate źródło witamin i substancji mineralnych, dlatego należy spożywać je do każdego posiłku i pamiętać o nich bez względu na porę ro
Warszawa, 1 października 2019 r.Informacja prasowaKisiel w nowej odsłonieKisiel to pyszny i lekkostrawny deser, który można jeść zarówno na ciepło, jak i wystudzony. Świetnie sprawdza się jako rozgrzewający poczęstunek w