Co oznacza „UV 400”? Jak sprawdzić, czy okulary przeciwsłoneczne chronią przed słońcem?Podstawowym zadaniem okularów przeciwsłonecznych jest ochrona oczu przed szkodliwym działaniem promieni słonecznych. Wielu os
Informacja prasowa Wrocław, 28 lutego 2020 r.Akcjonariusze Nestmedic poparli emisję do nowego inwestoraNadzwyczajne Walne Zgromadzenie spółki Nestmedic wyraziło zgodę na emisję ponad 330 tys. akcji serii J, po cenie 1,50 zł
Informacja prasowaWarszawa, xx stycznia 2019 r.Spotkać możemy je w niemal każdym sklepie. Wśród bezwartościowych przekąsek pełnych pustych kalorii znaleźć możemy prawdziwe bomby odżywcze. O czym mowa? Bakalie to szybki sp
INFORMACJA PRASOWA8.01.2018, ŁódźNawet najbardziej zaawansowani narciarze muszą odpowiednio dobrze przygotować się do wyjazdu w góry. Nie można wstać od biurka i pędzić na stok. Urazy podczas szusowania wynikają przede w
Bydgoszcz, 23 listopada 2017 r.Informacja prasowaJaką rybę wybrać, czyli świąteczny poradnik FRoSTYBez ryb trudno wyobrazić sobie wigilijną kolację. Jednak sam ich zakup oraz przygotowanie bywają nie lada problemem. Jak uni
Informacja prasowaWarszawa, 4 czerwca 2018 r.Niezwykle popularna w kulinarnej blogosferze i mediach społecznościowych Buddha Bowl to nic innego jak pełnowartościowy, zdrowy i kolorowy posiłek podany w misce wypełnionej po brzeg
Informacja prasowa DiamantListopad 2017Słodka wróżba z DiamantAndrzejki to magiczny wieczór spotkań ze znajomymi, wypełniony wróżeniem i zabawami w odczytywanie znaków i przepowiedni. Przelewanie wosku oraz ciasteczka z wr
Informacja prasowaPoznań, 24 kwietnia 2018 r.Na rynku jest dostępnych wiele rodzajów herbaty – czarna, zielona czy owocowa. Każdy herbaciany smakosz powinien bez problemu rozróżniać i odpowiednio zaparzać wszystkie odmi
Warszawa, 1 października 2019 r.Informacja prasowaKisiel w nowej odsłonieKisiel to pyszny i lekkostrawny deser, który można jeść zarówno na ciepło, jak i wystudzony. Świetnie sprawdza się jako rozgrzewający poczęstunek w
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.