Informacja prasowaGrajewo, 21 października 2020Kefir, maślanka, zsiadłe mleko czym się właściwie różnią?Mleczne produkty fermentowane działają zbawiennie na nasze zdrowie, a przy tym pysznie smakują. Są lekkie i sycąc
Warszawa, XX listopada 2021Informacja prasowaJem mało, a tyję czyli o diecie w okresie menopauzyKiedyś jadłam więcej, ale figurę miałam idealną. Staram się jeść zdrowo, ale po wejściu w okres menopauzy tyję właściwie
Informacja prasowaPoznań, 3 sierpnia 2017 rokuIdealny przepis na fasolowe brownie z malinami i z? dodatkiem herbaty!Sezon na maliny trwa! Ich walory smakowe są niepowtarzalne, a mnogość zastosowań w kuchni pozwala na niemal ni
Warszawa, 29.10.2020Zakupy spożywcze online w czasie pandemii dostępne dla coraz większej liczby PolakówMieszkańcy Wrocławia jeszcze w tym roku będą mogli zrobić kompleksowe zakupy spożywcze przez internet, korzystając z
Chcesz schudnąć jedz zupyTrudno znaleźć na świecie kraj, w którego tradycyjnym menu nie znalazłaby się zupa. W Polsce kojarzona jest wciąż z zapowiadającą główny posiłek przekąską lub pierwszym, tym mniej treściwym,
Kraków, 12 lipca 2019 r. Informacja prasowaKarty menu w krakowskich restauracjach po letnich zmianach!Lato grillem stoi, a miłość do dań z rusztu rośnie wraz z każdym stopniem temperatury, właśnie dlatego zmieniają się ta
Informacja prasowaGrajewo, 3 sierpnia 2020Mleko co o nim wiemy? Mleko znamy od wieków, jest podstawowym produktem w diecie wielu Polaków. Można powiedzieć, że to napój do zadań specjalnych. Ma wysoką wartość odżywczą j
Łódź, 15 czerwca 2018 r.Informacja prasowaSushi zdobywa w Polsce coraz więcej zwolenników. Z dania ekskluzywnego staje się popularnym, zdrowym fast foodem często zamawianym w restauracjach oraz w dowozie zarówno do domów, ja
Cykl: Zapytaj stomatologa – Szkliwo zęba – Twarde jak kamień, a jednak łatwo je zniszczyć! Dowiedz się jak ważne jest szkliwo nazębne, co może je uszkodzić i czy można odbudować zniszczone szkliwo.Może nie jest
Materiał prasowyPoznań, XX kwietnia 2017Dieta dla mikroflory jelitStan naszej mikroflory bezpośrednio wpływa na prawidłową pracę jelit, a także na zachowanie ich szczelności. Nie tylko bakterie probiotyczne mogą sprzyjać