Stefanowo, 25 września 2019 r.Informacja prasowaLunchbox – weź mnie na wynos!O czym najczęściej zapominamy w pracy? O? obiedzie. W natłoku spraw łatwo nam odłożyć go na później, które nie następuje aż do powrotu
Wiele kobiet spodziewających się dziecka często boryka się z problemami,które powodują bezsenność. Kłopot z ułożeniem ciała i bóle kręgosłupa sprawiają,że noce przyszłych mam stają się coraz krótsze, choć zapotr
Światowy Dzień ChoregoPacjenci łuszczycowi apelują o zapewnienie dostępudo nowoczesnych terapii lekowychJak co roku, 11 lutego obchodzimy Światowy Dzień Chorego. Ten szczególny dzień sprzyja refleksji nad sytuacją pacjent�
Polne smaki jadalne kwiaty i zioła w wakacyjnym menuNie trzeba być właścicielem ogrodu, by zbierać plony. Wystarczy wykorzystać w kuchni dziko rosnące rośliny, aby przekonać się, że stanowią one smaczne dopełnienie nasz
Informacja prasowaWarszawa, 13 kwietnia 2018Jak odżywiają się zawodnicy FC Barcelony? Przepisy układane przez dietetyków piłkarzy zdradza Beko w swojej nowej kampaniiZdrowe, praktyczne w przygotowaniu, pyszne to trzy przymiot
Ogólnopolski Program Promocyjny Doceń polskie?Głodni nowych przepisów? Z pomocą przychodzą organizatorzy programu Doceń polskie? i opracowany przez nich kulinarny e-book. Publikacja zawiera opisy przygotowania przystawek, zup,
Warszawa, 9 maja 2019 r.Informacja prasowaTak dobre, że aż się zatrzęsiesz! Sprawdzone przepisy na desery z wykorzystaniem galaretkiW dzieciństwie z utęsknieniem czekałeś, aż odstawiona do schłodzenia galaretka będzie wre
II MIĘDZYNARODOWY DZIEŃ RAKA NERKIporozmawiaj z onkologiem i rozwiąż quiz o nowotworze nerki21 czerwca 2018 r. pod hasłem Pytania i odpowiedzi? już po raz drugi obchodzić będziemy Międzynarodowy Dzień Raka Nerki. Ta ogólno
21 listopada 2017 r.Jesienny sezon przeziębieniowy trwa. Infekcja zaczyna się niewinnie od lekkiego drapania w gardle, kilku kichnięć. Czasem organizm sam radzi sobie z pokonaniem infekcji, ale niestety często choroba rozwija si
Informacja prasowaGrajewo, 22 czerwca 2020Ser żółty to jeden z podstawowych składników codziennych dań, który urozmaica nasz jadłospis. Sięgamy po niego nie tylko, by szybko przygotować kanapkę do szkoły lub pracy, ale wy