Przepisy articles

Pstrąg faszerowany serem Podlaskim i ziołami

Pstrąg faszerowany serem Podlaskim i ziołami

Pstrąg faszerowany serem Podlaskim i ziołami Przepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy Lato to niewątpliwie czas, kiedy w kuchni panują ryby i owoce morza. Warto jednak poznać możliwości kulinarne nie tylko odmian słonowodnych, ale i słodkowodnych. Apetycznym i prostym w przygotowaniu sposobem na obiad jest zapiekany pstrąg z sycącym nadzieniem serowo-ziołowym.…

Poznaj 3 sekrety udanego sernika na Dzień Sernika

Poznaj 3 sekrety udanego sernika na Dzień Sernika Wysoki, puszysty, aksamitnie gładki, delikatnie przyrumieniony i pachnący wanilią ? taki powinien być idealny sernik. To ciasto równie popularne, co trudne do przygotowania. Wystarczy jednak przestrzegać kilku zasad podczas przygotowania masy i pieczenia albo postawić na sernik-pewniak przygotowany w urządzeniu Thermomix?,…

Piłkarskie emocje wzmagają apetyt ? postaw na pizzę!

Informacja prasowa Warszawa, 12 lipca 2018 Mundialowe rozgrywki na finiszu, a wraz z nim spotkania w większym gronie ze znajomymi i ich dziećmi. Piłka nożna od dawna jest uznawana za narodowy sport Polaków, a powszechnie wiadomo, że nie ma nic lepszego niż dzielenie się pizzą i kibicowanie ulubionej drużynie.…

Przepis na doskonałe przekąski podczas kibicowania

Informacja prasowa Warszawa, XX lipca 2018 Ulubione dania chorwackiego pomocnika Ivana Rakitica. Mamy przepis na doskonałe przekąski podczas kibicowania Mundialowe rozgrywki na ostatniej prostej! Masz już swoje typy? Aby uczcić wygraną ulubionej drużyny w piłkarskich Mistrzostwach Świata przygotuj dla swojej rodziny ulubioną potrawę chorwackiego pomocnika Ivana Rakiticia – pieczonego kurczaka z warzywami, a na deser postaw na koktajl bananowo ?…
Top